Shekhawati University BA 2nd Year Result 2018 PDUSU Private & Regular BA Part 02 Result Date

By | October 9, 2017

Students can check Shekhawati University BA 2nd Year Result 2018 at the Result Server. Department of Examination of PDUS has released Private & Regular Name Wise PDUSU Sikar BA Part 02 Exam Result 2018 on the official website i.e. www.univexam.com.

पंडित दीनदयाल उपाध्याय शेखावाटी वि. वि. सीकर स्नातकोतर परीक्षा 2018 (BA पार्ट द्वितीय) आज यानि जुलाई 2018 को जारी हो गया है आप अपना शेखावाटी यूनिवर्सिटी बीए सेकंड ईयर का परिणाम नाम और रोल नंबर दोनों से देख सकते है अगर आपको परिणाम देखने में कोई प्रॉब्लम आ रही है निचे कमेंट जरूर करे  अपने दोस्तों के साथ इस पेज को सोशल मीडिया (फेसबुक, व्हाट्सप्प और ट्विटर) पर जरूर शेयर करे |

PDUSU Sikar has conducted graduation & post graduation exam in last month. Students are searching for University UG & PG examination result. University has released BA 2nd  year Exam result on July 2018. Our team update PDUSU BA result link. You can check out BA Result details in the following paragraphs.

Shekhawati University BA Result 2018 (2nd year, Private & Regular)

Pandit Deendayal Upadhyaya Shekhawati University is also known as PDUSU. It is situated in the Sikar (district of Rajasthan). Shekhawati University has various courses i.e. BA, BSC, BCOM, MA, MSC, MCOM, MCA, MBA, LLB, BBA, BCA, LLB & B.Ed. More than 100 colleges are affiliated to Shekhawati University and running these courses. For both BA private & regular students, the same website will show exam result.

शेखावाटी वि. वि. सीकर बी.ए.पार्ट सैकंड (द्वितीय) परिणाम

Students want to know own exam result. After examination, the result is the first thing which comes to mind. Shekhawati University will be released first UG examination result than PG & Diploma result. For a student, exam result is an important think because it will decide next class.

Exam Summary

• Name of Examination – BA Part 2 (Bachelor of Arts)
  • Exam Date – April to May 2018
  • Name of Course-BA 2nd Year (Private & Regular)
  • University Name – PDUSU (Pandit Deendayal Upadhyaya Shekhawati University)
  • Result Date –June 2018
  • Result website & Link – www.univexam.com
  • Official website –www.shekhauni.ac.in
Shekhawati University BA 2nd Year Result

PDUSU BA Name Wise Result – Many candidates are searching Shekhawati University BA 2nd year name wise result. This is a tool and which will be provided by University. PDUSU BA name wise result may be available on www.univexam.com and www.indiaresults.com.

शेखावाटी यूनिवर्सिटी बीए सैकंड (द्वितीय) वर्ष रिजल्ट 2018  प्राइवेट और रेगुलर

पंडित दीनदयाल उपाध्याय शेखावाटी वि. वि. सीकर स्नातक  परीक्षा 2018 कला संकाय (बी. ए. सैकंड (द्वितीय) वर्ष) का नतीजा जल्दी ही विभाग की वेबसाइट पर जारी कर दिया जायेगा, जो अभ्यर्थी बी. ए. सैकंड (द्वितीय) वर्ष (प्राइवेट और रेगुलर) पाठ्यक्रम की परीक्षा में उपस्थित हुए थे, वे अपना नतीजा विभाग की वेबसाइट पर देख सकते है, मपंडित दीनदयाल उपाध्याय शेखावाटी वि. वि. सीकर को शेखावाटी यूनिवर्सिटी  के के नाम से भी जानते है

यह यूनिवर्सिटी स्नातक (बीए, बीएससी, बीकॉम, बीबीए, बीसीए, बीएड ) और स्नातकोत्तर (एमए,एमएससी, एमकॉम, एमबीएम एमसीए, एमएड) आदि पाठ्यक्रम आयोजित करवाती है, इस यूनिवर्सिटी में कई हजार अभ्यर्थी पढ़ते है, विभाग द्वारा परीक्षा का नतीजा जारी करने के बाद आपको अवगत करवा दिया जायेगा, एमएससी एजुकेशन ग्रुप जयपुर द्वारा दी गई जानकारी आपको अछि लगी तो आप इस सूचना को अपने अन्य दोस्तों को भी बताये, जिससे वे भी इस सूचना के बारे में जान सके, अधिक जानकारी के लिए समन्धित विभाग की वेबसाइट को जरूर विजिट करे-धन्यवाद

Shekhawati University BA 2nd Year Result Date 2018 Private & Regular

(Pandit Deendayal Upadhyaya Shekhawati University Sikar had conducted Bachelor of Arts (BA) 2nd Year Private & Regular Exam on March 2018.Students who appeared in BA Part 02 Main Exam 2018.They will be soon checked your result on official website.Shekhawati University Sikar is not fixed UG & PG Course Exam Result Date.But according to local news paper BA Second Year release on June Last week. Candidates enter your detail like as Name, Roll Number, College Name, etc. After you download BA Part II Result on official website. Save and print your result copy….

How to check Shekhawati University BA Part 2 Result 2018-

• First, click on direct result link “Shekhawati University BA Result” or visit result website of Shekhawati University Sikar
  • Now click on Student Panel. After click it will show various options i.e. Admit Card, Time Table, Exam Form, Result and revaluation form etc
  • Now click on result panel. After this click, it will show a radio button.
  • Now Selecà UGà Artsà BAà Second Year
  • And Now enter your roll number and click on get the result.
  • Print your result and use as provisional mark sheet of BA first year.

Click here-PDUSU Sikar BA 2nd Year Result 2018

Another Related link to Shekhawati University Results-

BA 1st Year Result 2018 Private & Regular MA  previous Year Result 2018
BA 2nd Year Result 2018 Private & Regular MA Final Year Result 2018
BA 3rd Year Result 2018
BSC 1st Year Result 2018 MSC Previous Year Result 2018
BSC 2nd Year Result 2018 MSC Final Year Result 2018
BSC 3rd Year Result 2018
BCOM 1st Year Result 2018 MCOM Previous Year Result 2018
BCOM 2nd Year Result 2018 MCOM Final Year Result 2018
BCOM 3rd Year Result 2018

You can bookmark this page to get the quick update about Shekhawati University BA 2nd year result 2018 and related information like as revaluation form, re-check date & form, mark sheet status etc. Please share this page on social networks also. You can like us on Facebook and our page name is Shekhawati University Sikar.