Shekhawati University MCOM Admit Card 2018

By | October 4, 2017

Shekhawati University has uploaded MCOM Previous Year Admit Card 2018. Download PDUSU MCOM ABST, Bus, & Adm EAFM admit card name wise & Challan number wise from today at www.univexam.com

शेखावाटी यूनिवर्सिटी सीकर एमकॉम प्रथम वर्ष 2018 के प्रवेश पत्र फरवरी माह में जारी होने की संभावना है, छात्र/ छात्राएं वेबसाइट के अंतिम पैराग्राफ में दिए गए लिंक से प्रवेश पत्र देख सकते है-धन्यवाद

Good News for you- Pandit Deendayal Upadhyaya Shekhawati University (PDUSU), Sikar will be soon uploaded Master of Commerce (MCOM) Previous Year Regular & Private Admit Card on the official website. Students who appearing in February/ March Month Main Exam 2018.They will be soon checked your call letter on the official website. Shekhawati University has first-time organization First Year Examination Like as BA, BSC, BCOM, MA, MSC & MOCM (First-Year only).

Shekhawati University is well known as Pandit Deendayal Upadhyaya Shekhawati University and situated in Sikar (Rajasthan).You can download Master of Commerce admit card using any method out of three i.e. By Challan /Form, No, By Main Exam Roll No, BY Name & Father’s Name. Shekhawati University Admit Card download steps are mentioned in the following paragraphs. Sikar Shekhawati University post graduation exam will be started from 01 May 2018.

Shekhawati University MCOM Previous Year Admit Card Download 2018

Pandit Deendayal Upadhyaya Shekhawati University (PDUSU), Sikar has first Time organization all streams First Year (Previous) Annual Examination 2017. Students who applied online form for First Year (Previous) Examination 2018.They will soon download your permission letter on official website

Shekhawati University will be soon declared or released hall Ticket on University official website. Shekhawati University has various type course Like as Under Graduate (BA, BSC, BCOM) and Post Graduate (MA, MSC, MCOM) etc. And other information like as Exam Date, Admit Card, official website, Direct link of permission Letter given below……….

शेखावाटी यूनिवर्सिटी एमकॉम प्रथम वर्ष प्रवेश पत्र देखे

पंडित दीनदयाल उपाध्याय शेखावाटी विश्विधालय सीकर स्नातकोत्तर (एमकॉम प्रथम वर्ष) 2018 के प्रवेश पत्र जल्दी ही यूनिवर्सिटी की वेबसाइट पर जारी कर दिए जायेंगे, जो छात्र/ छात्राएं एमकॉम प्रथम वर्ष में अध्यनरत है, और वर्ष 2018 की परीक्षा में उपस्थित होंगे, वे विभाग की वेबसाइट से अपना प्रवेश पत्र डाउनलोड कर सकते है, यह सूचना केवल आपकी सुविधा के लिए है, शेखावाटी यूनिवर्सिटी विभिन्न प्रकार के कोर्सेज करवाती है, स्नातक (बीए, बीएससी, बीकॉम, बीबीए, बीसीए, बीएड)

और स्नातकोत्तर (एमए, एमएससी, एमकॉम, एमबीए, एमसीए, एमएड) आदि, इन सभी कोर्सेज में कई हजार अभ्यर्थी पढ़ते है, यूनिवर्सिटी द्वारा प्रवेश पत्र जारी करने के बाद आपको लिंक उपलब्ध करवा दिया जायेगा, एसएमसी एजुकेशन ग्रुप जयपुर द्वारा दी गई सूचना आपको अच्छी लगी तो आप इस सूचना को अपने अन्य दोस्तों को भी बताये, जिससे वे भी इस सूचना का लाभ ले सके-धन्यवाद

शेखावाटी यूनिवर्सिटी MCOM प्रथम वर्ष के प्रवेश पत्र आ गये है आप नीचे दिए गये लिंक से अपना प्रवेश पत्र डाउनलोड कर सकते हो आपको ये स्टेप्स फॉलो करने होंगे

1.सबसे पहले वेबसाइट पर जाकर Student Portal पर आपको क्लिक करना होगा और वेबसाइट पर जाने का लिंक नीचे दिया गया है
2. फिर उसके बाद Admit Card पर क्लिक करना होगा
3. फिर आपको PG —-> MCOM Previous —–>>> —– Select Your subject
4. बाद मे आप अपने चालान नंबर, नाम और रोल नंबर से अपना प्रवेश पत्र निकल सकते है
धन्यवाद | www.sekhawatiuniversity.in पेज को आप अपने मोबाइल, पीसी या कंप्यूटर मे सेव कर ले | आप हमे फ़ेसबुक पर लाइक कर सकते है
PDUSU MCOM Admit Card

• Exam Name- Master of Commerce (MCOM) Previous Year
  • Admit Card Declaration Date
  • Official website-www.shekhauni.ac.in/

Shekhawati University Admit Card Download Steps-

• Candidates can also visit official website
  • After candidates select suitable link of permission letter
  • Enter your Name, Password, DOB & mobile Number
  • Save and print your admit card
  • Without admit Card or Identity Card Candidates do not enter in Examination hall

MCOM Previous Year Admit Card 2018

Download MCOM Previous Year Time 2018

Other Related Link to Shekhawati University Admit Card 2018

BA 1st Year Admit Card 2018 MA Previous Year Admit Card 2018
BA 2nd Year Admit Card 2018 MA Final Year Admit Card 2018
BA 3rd Year Admit Card 2018
BSC 1st Year Admit Card 2018 MSC Previous Year Admit Card 2018
BSC 2nd Year Admit Card 2018 MSC Final Year Admit Card 2018
BSC 3rd Year Admit Card 2018
BCOM 1st Year Admit Card 2018 MCOM Previous Year Admit Card 2018
BCOM 2nd Year Admit Card 2018 MCOM Final Year Admit Card 2018
BCOM 3rd Year Admit Card 2018

Thank you for visit” Shekhawati University MCOM Previous Year Admit Card 2018”. You can also share this content with your friends on social networks i.e. Facebook, Google Plus, Twitter, and WhatsApp. Please share your opinion and question through comments. Our team is wishing Best of Luck to you.