Shekhawati University BA Exam Form Subject Paper Code 2019

Candidate can check out exam paper or subject code for Shekhawati University BA exam form 2019. Subject or paper code will be required to fill Shekhawati University online exam form for session 2018-2019.

नई सूचना-पंडित दीनदयाल उपाध्याय शेखावाटी यूनिवर्सिटी सीकर स्नातक परीक्षा 2019 के ऑनलाइन आवेदन जनवरी 2019 से जनवरी 2019 तक भरे जायेंगे, अभ्यर्थी वेबसाइट के अंतिम पैराग्राफ में दिए गए लिंक से ऑनलाइन आवेदन कर सकते है,अगर आपको आवेदन करने में किसी भी प्रकार की कोई समस्या आ रही हो तो, आप कमेंट कर SMC Education टीम से सहायता ले सकते है-धन्यवाद

PDUSU has declared unique paper code for each subject of BA private & regular exam. PDU Shekhawati university exam form has been started form 2019 and will be available up to January 2019 with the late fee.

The student can choose any three subjects for BA first year exam 2019. These are optional subjects for BA students and list of subjects with paper code is mentioned below.

Shekhawati University BA Subject Code Exam Form 2019

Thank you for the visit. Please share this page on social media i.e. Facebook, Google Plus, Twitter, and Whatsapp etc.