Shekhawati University B.Ed, LL.B Online Exam Application Form 2021

PDUSU Shekhawati University has released Notification for online application exam form Main Examination 2021, for B.Ed., LL.B. and P.G. Diploma (Labour Law) Students. Students can apply online for this session up to April 2021 without late fee.

नई सूचना-पंडित दीनदयाल उपाध्याय शेखावाटी यूनिवर्सिटी सीकर बीएड परीक्षा 2021  के ऑनलाइन आवेदन अप्रैल 2021 तक भरे जायेगे, अभ्यर्थी वेबसाइट के अंतिम पैराग्राफ में दिए गए लिंक से ऑनलाइन आवेदन कर सकते है.

BA 1st Year Exam Form 2021 BA 2nd Year Exam Form 2021
BA 3rd Year Exam Form 2021

अगर आपको आवेदन करने में किसी भी प्रकार की कोई समस्या आ रही हो तो, आप कमेंट कर www.shekhawatiuniversity.in/ टीम से सहायता ले सकते है-धन्यवाद

Exam Online Application Form 2021

It is the very first academic year of Shekhawati University. Sikar & Jhunjhunu district colleges are affiliated with this university.

Shekhawati University website

In March 2021, University has invited online application form regarding the main examination for various courses, i.e., B.Ed.Part 1, LL.B. and P.G. Diploma (Labour Law), etc.

shekhawatiuniversity.in team is advised that “Student should be filled exam form as soon as possible to avoid the final rush.” Complete detail about B.Ed, LLB exam application form is mentioned below.

BSC 1st Year Exam Form 2021 BSC 2nd Year Exam Form 2021
BSC 3rd Year Exam Form 2021

News Update – Shekhawati University has uploaded LLB first-year time but the B.Ed examination time table will come very soon.

Shekhawati University B.Ed. form news

• Name of examination – B.Ed., LL.B. and P.G. Diploma (Labour Law)
  • Course Duration – one & two years
  • University Name – Pandit Deendayal Upadhyaya Shekhawati University
  • Official website of University – www.shekhauni.ac.in
  • Examination Form Website – www.univexam.com
BCOM 1st Year Exam Form 2021 BCOM 2nd Year Exam Form 2021
BCOM 3rd Year Exam Form 2021

दोस्तो बीएड की परीक्षा के ऑनलाइन आवेदन आ गये है आप अपना फॉर्म  अप्रेल तक बिना विलम्भ शुल्क के जमा भर सकते है आवेदन भरने के बाद आपको आवेदन की मूल कॉपी, चालान की कॉपी को 2 दिन के अंदर महाविद्धयालय मे जमा कराना होगा |

Shekhawati University official website: – Click here

डाक के द्वारा भेजा गया आवेदन मान्य नही होगा | आवेदन करते समय आप अपना नाम पता और मुख्य जानकारी ध्यान से भरे

BBA Exam Form 2021 MA, MSC, MCOM Exam Form 2021

B.Ed. Exam Form 2021

Thank you for a visit “Shekhawati University B.Ed, LL.B Online Application Form 2021. Please share this article on social networks.

37 thoughts on “Shekhawati University B.Ed, LL.B Online Exam Application Form 2021”

1. sir ji form shuru ho gye h,,,,,,, mera college nawalgarh me h ,,, but wo form bharwa bhi nhi rhe h aur le nhi rhe h abhi tak,,,,,,,