PDUSU Sikar BCOM 1st Year Time Table 2020 Private & Regular Date Sheet PDF

PDUSU Sikar  BCOM 1st Year Time Table 2020, Shekhawati University has uploaded Bachelor of Commerce First Year Date Sheet on the official website, Shekhawati University Sikar BCOM Part 1 Date Sheet 2020, Bachelor of Commerce (BCOM) 1st Year Time Table Date 2020 at-shekhauni.ac.in

नई सूचना-23 जून 2020-:शेखावाटी यूनिवर्सिटी सीकर द्वारा स्नातक कोर्स की शेष परीक्षाएं जुलाई माह में आयोजित करवाई जा सकती है-धन्यवाद

Good News for you- Pandit Deendayal Upadhyaya Shekhawati University (PDUSU), Sikar will be soon uploaded Bachelor of Commerce (BCOM) 1st  Year Regular & Private Time Table on an official website.

Shekhawati-University-UG-PG-Exam-in-July-2020

Students who are appearing in February/ March Month Main Exam 2020. They will be soon checked your call letter on the official website.

26/01/2020
CLASS-WISE TIME TABLE EXAM 2020

UG EXAM TIME TABLE 2020

Latest Update-27 January 2020: Shekhawati University Sikar will be soon uploaded Bachelor of Commerce (BCOM) Part 1 Time Table in November 2020. Students can check the BCOM 1st Year date sheet on the official website. And more detail is given below……..

Shekhawati University has first-time organization First Year Examination Like as BA, BSC, BCOM, MA, MSC & MOCM (First-Year only). Shekhawati University is well-known as Pandit  Deendayal Upadhyaya Shekhawati University and situated in Sikar (Rajasthan).

Our website has provided various types of news like Recruitment, Exam Date, Answer key, Old Paper, REET Complete News, Daily GK & Jobs News, all New Paper Most News & other social News. And more information available on the official website- http://shekhauni.ac.in/

PDUSU Sikar BCOM 1st Year Time Table Download 2020

Pandit Deendayal Upadhyaya Shekhawati University (PDUSU), Sikar has first Time organization all streams First Year (Previous)  Annual Examination 2020. Students who applied online form for First Year (Previous) Examination 2020. They will soon download your Date Sheet (Time Table) on the official website.

PDUS University will be soon declared or released Time Table on University official website. Shekhawati University has various types, of course, Like Under Graduate (BA, BSC, BCOM) and Post Graduate (MA, MSC, MCOM), etc. And other information like Exam Date, Admit Card, official website, the Direct link of Date Sheet (Time Table) given below……….

• Exam Name- Bachelor of Commerce (BCOM) 1st Year
  • Time Table – March 2020
  • Official website www.shekhauni.ac.in/

शेखावाटी यूनिवर्सिटी सीकर बीकॉम प्रथम (फर्स्ट) वर्ष टाइम टेबल 2020

सीकर के शेखावाटी विश्वविद्यालय ने यूजी यानि स्नातक परीक्षा के एडमिट कार्ड भी यूनिवर्सिटी की एग्जाम वेबसाइट पर अपलोड कर दिए है | विद्यार्थी अपना प्रवेश पत्र नाम, रोल नंबर या रजिस्ट्रेशन नंबर से निकाल सकता है  यूनिवर्सिटी द्वारा परीक्षा की तिथि जारी करने के बाद आपको लिंक उपलब्ध करवा दिया जाएगा,

जैसे स्नातक (बीए, बीएससी, बीकॉम,बीबीए, बीसीए, बीएड) और स्नातकोतर (एमए, एमएससी, एमकॉम, एमसीए, एमबीए, एमएड) आदि? एसएमसी एजुकेशन ग्रूप द्वारा दी गई जानकारी आपको अच्छी लगी तो आप इस सूचना को अपने अन्य दोस्तो को भी बताए. जिससे वे भी इस सूचना के बारे मे जान सके, अधिक जानकारी के लिए यूनिवर्सिटी की वेबसाइट को ज़रूर विजित करे-धन्यवाद

How to download PDUSU BCOM 1st Year Time Table 2020

• The Process to download Shekhawati University BCOM 1st Year  Date Sheet is given below. After the release of Date sheet, you can follow these steps.
  • The First Step is “Check out the availability of your stream timetable.”
  • If yes then visit the official website of Shekhawati University or click on the direct download link on the shekhauni.ac.in page.
  • Candidate should select stream and year before download University Time Table PDF
  • Now click on your branch time table file and open in new tab
  • Next Step, now you can save PDF files on your mobile or PC.
  • Take a print out which will help to make the study plan.
  • If Availability no athan bookmarks this page using CTRL +D and visit page after regular interval

Shekhawati University Time Table 2020

Other Related Link to Shekhawati University Time Table 2020

BA 1st Year Time TableMA Previous Year Time Table
BA 2nd Year Time TableMA Final Year Time Table
BA 3rd Year Time Table
BSC 1st Year Time TableMSC Previous Year Time Table
BSC 2nd Year Time TableMSC Final Year Time Table
BSC 3rd Year Time Table
BCOM 1st Year Time TableMCOM Previous Year Time Table
BCOM 2nd Year Time TableMCOM Final Year Time Table
BCOM 3rd Year Time Table

Thank you for a visit” PDUSU Sikar BCOM 1st Year Time Table 2020” Please share your comments on Facebook, Google Plus, and other Social Networks, Best of Luck.