Shekhawati University BSC Subject Paper Code Exam Form 2022

Candidate can check out exam paper or subject code for BSC exam form 2022. Subject or paper code will be required to fill Shekhawati University online exam form for session 2022.

नई सूचना-पंडित दीनदयाल उपाध्याय शेखावाटी यूनिवर्सिटी सीकर स्नातक परीक्षा 2022 के ऑनलाइन आवेदन जनवरी 2022 से जनवरी 2022 तक भरे जायेंगे, अभ्यर्थी वेबसाइट के अंतिम पैराग्राफ में दिए गए लिंक से ऑनलाइन आवेदन कर सकते है,अगर आपको आवेदन करने में किसी भी प्रकार की कोई समस्या आ रही हो तो, आप कमेंट कर SMC Education टीम से सहायता ले सकते है-धन्यवाद

PDUSU has declared unique paper code for each subject of BSC private & regular exam. PDU Shekhawati university exam form has been started from and will be available up to January 2022 with late fee.

A student can choose any three subjects for BSC first year exam 2022. These are optional subjects for BSC students and list of subjects with paper code is mentioned below.

PDUSU BSC Subject Paper Code 2022

Shekhawati University Exam Form Paper Code BSC 07 Shekhawati University Exam Form Paper Code BSC 08 Shekhawati University Exam Form Paper Code BSC 09 Shekhawati University Exam Form Paper Code BSC 10

Thank you for visiting “Shekhawati University BSC Subject Paper Code Exam Form 2022”. Please share on social media i.e.Facebook, Google Plus, Twitter, and Whatsapp etc.

Shekhawati University BSC Subject Paper Code Exam Form 2022